Rudy 102 – dyniowy chleb na zakwasie


Możesz również polubić…

7 komentarzy

  1. Kasia Sz pisze:

    Super, że wróciłaś. Czekam na więcej 😀 od ponad roku nie kupujemy chleba, piekę sama. I zakwas ciągle żyje, nie ukatrupilam go 😀 dziękuję za przepisy

    • Agata pisze:

      Kasiu, postaram się być tu częściej i bardzo dziękuję za ciepłe przyjęcie :*

      • Piotr pisze:

        Agata poratowała mnie swoim zakwasem, gdy mojego zabrakło! Bardzo chylę czoła raz jeszcze i powodzenia w pisaniu, bo CI idzie, dobrze się to czyta, co piszesz. Naprawdę tu zacnie :0-)

        • Agata pisze:

          Piotrze, dziękuję, że do mnie zajrzałeś i zostawiłeś komentarz! Życzę powodzenia w eksperymentowaniu w domowej piekarni 🙂

  2. Dorota pisze:

    Agato, czy możesz mi podpowiedzieć jak dobrać proporcje do tego chleba żeby wyszedł jeden bochenek, ale pieczony w keksówce 30×11? Na moje oko 2/3 tego co jest w przepisie. Jak myślisz?

  3. Margarita pisze:

    O jaki ten chlebek świetny. I ten kolor. W najbliższym czasie dyni nigdzie nie dorwę, ale zapisuję sobie do wypróbowania 🙂

  4. Gośka pisze:

    Przecież to musi być sztos! Tylko jak teraz zrobić taki sam? :))

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.