Keczup pomidorowo-śliwkowy


Możesz również polubić…

3 komentarze

  1. Horeca pisze:

    super przepis, musze koniecznie spróbować 🙂

  2. Kasia pisze:

    Zainteresował mnie bardzo Twój Ketchup i z samej ciekawości go zrobię…. Wygląda super

  3. Dorota pisze:

    Przed przypaleniem ketchup był pyszny! 😀 (zapomniałam, że dno nagrzane i po wyłączeniu trzeba jeszcze przemieszać). 😉 Dla mnie za dużo goździków jak zmieliłam (chociaż je lubię), góra dwa. Dodałam więcej pomidorów i był ok. Nie poznałabym, że ze śliwkami, ale aromat przez to pełniejszy, kolor też piękny czerwony. Będzie powtórka.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.