Pulled pork, czyli wyczesana wieprzowina


Możesz również polubić…

3 komentarze

  1. Martyna pisze:

    Kobieta-dzioborożec 🙂
    Dobre porównanie. Nie mam jeszcze dzieci, ale czasem się zastanawiam, czy dałabym radę tak długo wytrzymać bez pracy. Chyba pora poszukać jakiegoś hobby 😛

  2. kvha pisze:

    Aguś – czy zawsze robisz takie kuchenniane cuda w garncu rzymskim ? Dopytuje jak z jego wykorzystywaniem, bo przymierzam się nad zakupem ^.^.

    • Agata pisze:

      Kawuszka, zawsze w garncu piekę chleb i mięsa, czasem ziemniaki i warzywa 🙂 warto kupić, do 60 zł możesz mieć nówkę z allegro a na targach staroci czy w komisach można taniej kupić używane.
      Pulled porka można upiec też w zwyczajnym naczyniu żaroodpornym z pokrywką albo pod szczelną „czapeczką” z folii aluminiowej.

Skomentuj Martyna Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *