Maślane bułki do burgerów


Możesz również polubić…

7 komentarzy

  1. Weronika pisze:

    Wyglądają apetycznie 🙂 Agata – jesteś bardzo zdolna:-)

  2. kuna78 pisze:

    U Ciebie zawsze można się czegoś ciekawego dowiedzieć 😉

  3. Patrycja pisze:

    Witam,
    czy zamiast mleka w proszku, można użyć zwykłego, jeżeli tak, ile tego mleka potrzeba?
    Pozdrawiam

    • Agata pisze:

      Patrycjo, można dać zwykłe mleko (tyle samo, ile wody w przepisie), ale bułki nie będą miały tak mlecznego smaku. Jednakowoż też będą dobre. Pozdrawiam serdecznie 🙂

  4. katst1 pisze:

    Czy mleko w proszku konieczne, pełni jakąś ważną funkcję,czym mogłabym je zastąpić?

    • Agata pisze:

      Spokojnie można je pominąć i zamiast wody użyć mleka. Zauważyłam jednak, że w oryginalnej wersji bułeczki mają bardziej mleczny smak 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *