Kotlety z dorsza


Możesz również polubić…

7 komentarzy

  1. Roman pisze:

    Uwielbiam – przepyszne danie 🙂 Świetny przepis, dziękuję za przypomnienie 🙂

  2. Monika pisze:

    Dzięki Tobie nie będę dzisiaj głodna:) Największe dzięki!:)

  3. Oj jak to apetycznie wygląda …. Do wypróbowania ! Pozdrawiam 🙂

  4. karmel-itka pisze:

    kiedyś robiłam podobne, ale z makreli. Pyszności!

  5. Marek pisze:

    Masakra !!!!
    Proszę powiedzieć „mężu” czy tam „małżu”, żeby przywoził dorsze w tuszkach. Filetowanie i skórowanie świeżych jest zbrodnią. To tak jakby zrobić mielone z wołowiny z Kobe !!!

  6. Anfaengerin pisze:

    Co mozna uzyc zamiast smietany..nie jem nabiału:(

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *