Chleb pszenny ze słonecznikiem (z garnka rzymskiego)


Możesz również polubić…

6 komentarzy

  1. Mroofka pisze:

    Ja Cię chyba znienawidzę 😛 Wiesz jaką mam teraz ochotę na taki chlebek ? A wiesz kiedy ewentualnie mógłby być gotowy, gdybym nawet miała w domu wszystkie składniki ??? Zdecydowanie za późno, bo zjadłabym już !!! No ! To kiedy mnie z gotowym wypiekiem odwiedzisz ? 😀

  2. mora pisze:

    nieźle się prezentuje

  3. zorra pisze:

    Wonderful crumb – love it! Dziękujemy za udział w Dniu Chleba Świata 2013.

  4. Halina pisze:

    Witam,chlebek wygląda pięknie.W ilu litrowym garnku upiec.Czy 2,5 litrowy wystarczy?
    Pozdrawiam Halina

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *