Wytrawne muffiny z warzywami i serem


Możesz również polubić…

14 komentarzy

  1. Anira pisze:

    OBŁĘD!!! Ja to chcę jutro na śniadanie…

  2. asia pisze:

    mam pytanie, jak dlugo można je przechowywac? chcialabym zabrac w podroz i upiec dzien wczesniej, co o tym sądzisz? pozdrawiam

    • Agata pisze:

      Spokojnie możesz je upiec dzień wcześniej i zamknąć po ostygnięciu w szczelnym pojemniku – dadzą radę:)
      Pozdrawiam serdecznie

  3. Anira pisze:

    Obłęd:) Zrobiłam je następnego dnia po dodaniu do akcji.

  4. Wiola pisze:

    Muffinki wychodzą także na mleku 🙂 Robi się w mig!

    Dziś były na kolację, jutro będą na śniadanie.

  5. Nikola pisze:

    Czy Maślanka jest konieczna?

  6. Nikola pisze:

    Można dodać jeszcze ser, szynkę i inne dodatki?

  7. Nikola pisze:

    Można użyć zwykłego oleju rzepakowego?

Skomentuj Anira Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *