Spaghetti z łososiem w sosie pomidorowo-śmietanowym


Możesz również polubić…

8 komentarzy

  1. Na sam widok aż ślinka cieknie ! Piękne zdjęcia Agatko 🙂 !

  2. Karola pisze:

    A jakbym chciała zrobić takie coś, tylko ze szpinakiem zamiast pomidorów? Bo MM kręci nosem na pomidory. Ale jak wybędzie w delegację, to na pewno się skuszę na Twoją wersję.

  3. Marta pisze:

    Wypróbowane. Inny, świetny sposób na łososia… mniam 😀

  4. Kasia Klaptonowa pisze:

    Dziś zrobiłam to danie. Było pyszne. Mojemu chłopakowi też bardzo smakowało 🙂 Prosił, żeby Ci przekazać wyrazy uznania dla Twojego kunsztu kulinarnego. Wylizał cały talerz z sosu, a potem oblizywaliśmy palce jeszcze pół godziny 🙂

    • Agata pisze:

      Bardzo dziękuję, szalenie mi przyjemnie – polecam się na przyszłość 🙂
      dodam jeszcze tylko, że najlepszy nawet przepis bez zdolnej kucharki nie wyjdzie wyśmienicie, więc Tobie też się gratulacje należą 🙂

  5. Madlen pisze:

    Dziś zrobiłam i zgrzeszłam ilością jaka pochłonęłam 😉 pyyyychota….dorzucilam jeszcze uprazone ziarna słonecznika mniam

Skomentuj Kasia Klaptonowa Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *