Sos holenderski


Możesz również polubić…

5 komentarzy

  1. Marta pisze:

    Oszszsz Ty, ja przez Ciebie zaczęłam kupować masło klarowane, 13 zł za pudełko (a potrafi być i 16), a Ty masz za darmochę??? 😉
    Piękny sosik 🙂

    • Agata pisze:

      haha 😀 darmocha darmochą, ale Ty wiesz jaką trzeba mieć samodyscyplinę, żeby nie rypać tego masła do wszystkiego? 🙂

      • Marta pisze:

        No więc ja dozuję je baaardzo oszczędnie, najchętniej mieszając np. z olejem albo oliwą z oliwek 😉

  2. basia pisze:

    😀 ja też mam zawsze sklarowane masło w lodówce! jak się człowiek już do niego przyzwyczai, hahahahahaa….

Skomentuj Marta Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *