Śledzie w czerwonej cebuli


Możesz również polubić…

4 komentarze

  1. Kasia pisze:

    Ło matko! Dlaczego tak kusisz, a gdzie ja dostanę prawdziwe matiasy bo to wygląda pycha. 😉

  2. kura pisze:

    Tak, śledzie są moimi ulubionymi słodyczami 🙂 Muszę Twój przepis wypróbować!

  3. is pisze:

    Pani Agato ratuj! Skąd wziąć te matiasy. W sklepie nie widzą różnicy, w hurtowni mówi, że takie rzeczy to tylko mrożone..?? czy ja mieszkam na jakimś zadupiu czy faktycznie spotkanie prawdziwych matiasów graniczy z cudem?

    • Agata pisze:

      Najlepsze matiasy dostałam w małym sklepie rybnym w Nowej Rudzie. W supermarketach (Tesco, Auchan itd.) są niesmaczne. W ostateczności proszę kupić filety śledziowe a’la matias w oleju (bez żadnych dodatków) – to będzie najlepszy wybór. Pozdrawiam! 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *