Pieczona gęś z dyniowym farszem


Możesz również polubić…

5 komentarzy

  1. Opalanka pisze:

    MODELOWA. No zupełnie!

  2. Kochana Ty moja jak ona apetycznie wygląda 🙂 ! Jadłabym ale z tego co widzę głodzillla dorwał się pierwszy :p
    Ta skórka taka błyszcząca i chrupiąca <3

    • Agata pisze:

      Paulinka, zawsze mi się ciepło robi na serduchu, kiedy coś skomentujesz <3
      Głodzilla jak zwykle pierwszy - czujny i szybki - trzeba mieć oczy dookoła głowy 😀

  3. mora pisze:

    Nooo ! Podziwiam i się ślinię. Gęsi nie wyluzowywałam jeszcze , ale po takim opisie chyba podejmę wyzwanie. Zdjęcia bardzo sugestywne i apetyczne.

Skomentuj mora Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *