Pełnoziarnisty chlebek bananowy z migdałami i rodzynkami


Możesz również polubić…

4 komentarze

  1. Iga pisze:

    Czuję, że pachnie aż tutaj! Obłędnie, mam nadzieje, że w końcu Twój przepis sprawdzi się tak jak bym chciała. ps. pominę tylko rodzynki 😉

  2. Kasia pisze:

    Będę robić bo bardzo go lubię a już dawno go nie było 😉

    • Ania pisze:

      Witam serdecznie, mam pytanie odnośnie mąki. Mam tylko pszenną i pełnoziarnistą żytnią. Mogę ich użyć, jeśli tak, to w jakich proporcjach ? Pozdrawiam Ania.

      • Agata pisze:

        Rozumiem, że pszenna nie jest razowa? Mąka żytnia ma inny smak, dałabym jej mniej niż pół. Spróbuj wsypać 150 g mąki pszennej i około 70 g mąki żytniej (jeśli nie masz wagi, to szklankę pszennej i pół szklanki żytniej). Powodzenia 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *