Konfitury z aronii – także do mięsa


Możesz również polubić…

3 komentarze

  1. Tomasz Mann pisze:

    Pyszna, ale trochę za słodka… Ja miałem ponad 3 kg owoców, dodałem niecałe 2kg cukru i uważam, że to o przynajmniej pół kilograma za dużo. Nie zmienia to jednak faktu, że P Y S Z N A. No i bloga czyta się baaardzo przyjemnie, gdyż prowadzony jest w ciekawej narracji, pisane lekkim piórem słowo, które hipnotyzuje… Pozdrawiam miło!

    • Agata pisze:

      Dziękuję za przemiłe słowa, dodają wiatru w skrzydła!

      Konfitura z definicji jest słodka, ale ostatnimi czasy też dodaję mniej cukru, jeśli mam jej używać jako dodatku do serów czy wędlin. Chociaż przy tej ilości cukru też jest smaczna podana w ten sposób. Serdeczności! 🙂

  2. Asia pisze:

    Witam Agato,
    Zrobiłam aronię z Twojego przepisu – wyszła wyśmienicie 🙂 Na razie używam jej jako dodatku do jogurtu naturalnego na drugie śniadanie – sprawdza się świetnie. Ale mam prośbę o podpowiedź odnośnie mięs, z którymi mogłabym ją serwować. Może coś z Twojego bloga? Będę wdzięczna 🙂

Skomentuj Tomasz Mann Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *