Gofry – najlepsze, puszyste i chrupiące


Możesz również polubić…

3 komentarze

  1. Ma_Sza pisze:

    Dziś w porannej telewizji widziałam gofry z dyni. Nic mnie już nie zdziwi!:) Korcą mnie jednak! Jeśli smakują tak, jak warzywne ciasta, to warto wypróbować przepis! Odchudzanie mogłoby być przyjemniejsze:)

    • Agata pisze:

      Gofry z dyni są mega! Robiłam kilka razy w październiku z piure z dyni hokkaido, niestety wieczorem, więc bez zdjęć, to i bez wpisu na blog. Koniecznie spróbuj dyniowych gofrów, naprawdę warto. Nie jestem pewna, czy są tak odchudzające, ale na pewno wartościowsze odżywczo niż te na samej mące, bo dynia ma w sobie mnóstwo dobroci.

  2. Spryciara pisze:

    Gofrów z dyni nigdy nie jadłam ale latem robiłam dyniowy dżem. Więc będę improwizować. Wygrzebie z szafki mojego Dezala, narobię gofrów i posmaruje tym dżemem. I mam dyniowe gofry. Jestem ciekawa jak będą smakować.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *