Frittata z młodymi ziemniakami i szpinakiem


Możesz również polubić…

8 komentarzy

  1. MarlenaK pisze:

    Pyszna bomba węglowodanowa na obiad;) Na pewno spróbuję!

  2. Zuzia pisze:

    Muszę to zrobić 😉
    Jakiego oleju najczęściej używasz?

  3. Zuzia pisze:

    Muszę to zrobić 😉
    Jakiego oleju najczęściej używasz do potraw?

  4. Kamila pisze:

    Wygląda bardzo apetycznie, a do tego jakoś wykonanych zdjęć rewelacyjna 🙂 Podwójny talent. pogartulować tylko 🙂

    • Agata pisze:

      Bardzo dziękuję za przemiły komentarz i zachęcam do skorzystania z przepisu, jak tylko pojawią się młode ziemniaki 🙂

  5. Zosia pisze:

    O matko! Wygląda przepysznie <3

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *