Długo pieczona łopatka wieprzowa (pulled pork) z kiszoną kapustą


Możesz również polubić…

6 komentarzy

  1. Gagat pisze:

    Oooo!!! Uwielbiam takie przepisy- samosięrobiące 😉 przy dwójce małych dzieci jak znalazł!

  2. nana pisze:

    Matko kochana… 8h pieczenia, zbankrutowałabym przez rachunki 😉 Ja piekę przez godzinę w 180st. i łopatka jest pyszna i soczysta. Muszę spróbować z kapustą, fajny pomysł 🙂

  3. Karolina pisze:

    Zrobilam to dzisiaj na obiad i wyszło wspaniałe. Nie miałam tyle kiszonej kapusty, więc dodałam 3 drobno pokrojone kwaśne jabłka.
    Dziękuję Agato ??

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *