Pierogi z mięsem z rosołu i kiszoną kapustą


Możesz również polubić…

8 komentarzy

  1. Pati pisze:

    żarłoczna rączka Franka. Może dzięki Tobie nauczę się gotować 😛

  2. SuperTaste pisze:

    Uwielbiam jeść pierogi, ale nie mam cierpliwości, żeby je kleić 😛

  3. Wiola pisze:

    Hm, szansa na to, że zrobię samodzielnie pierogi wzrosła 😉 A robisz na zamówienie może? Z kapustką lub szpinakiem to bym nawet ze 100 zamówiła. Każdego 😀

  4. Marta pisze:

    Hmm, dopiero teraz znalazłam ten przepis, smakowicie to wygląda 🙂 Widzę, że za ściereczkę świetnie posłużyła tetrówka 😉

    • Agata pisze:

      Ha! nie ma to jak matczyne oko! 😛 Dostałam od rodziców 30 tetrówek (za komuny każde bobo miało tyle na start). Młody jednak to dziecko epoki pampersów, więc część służy do wycierania mu paszczy, a część od czasu do czasu za ściereczki kuchenne 🙂

      • Marta pisze:

        No, przyszedł czas, jurtro robię Twoje pierogi 😀 Co do tetrówek, ja pierworodnemu kupiłam sama aż 20 (ach, te rady z internetu ;)), a córci (ma 1,5 roku) i tak dokupowałam, coby na wizyty w przychodni mieć takie śnieżnobiałe 😉 A teraz leżą w szafie odłogiem – więc też staną się ściereczkami pod pierogi i nie tylko 😛

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *