Sałatka na ciepło z letnimi warzywami i boczkiem


Możesz również polubić…

3 komentarze

  1. Olga pisze:

    Super, zapraszam do mnie :D:D no nie mogłam się powstrzymać ;P

    A tak na serio – to jest sałatka, która łączy moje ulubione smaki, jeśli więc dorwę gdzieś szparagi, to koniecznie zrobię. Zimą robię takie „patelniane” danie z ziemniaków, boczku, boczniaków i jajka sadzonego, idealne przy niskich temperaturach 🙂

    • Agata pisze:

      Oż Ty 😀

      Jesienno-zimowe patelniane dania to u mnie nie tylko ziemniaki, ale też różne kasze z tą boczusiową omastą i dodatkiem rozmaitych warzyw. A z boczniakami muszę się zaprzyjaźnić, za rzadko je jadam 😉

      • Olga pisze:

        Kaszę jem w zasadzie codziennie, jestem kaszoholikiem 😉 Boczniaki są świetne, bardzo je też lubię robić w woku z różnego rodzaju azjatyckimi „smaczkami” – sosem rybnym, ostrygowym, sojowym, imbirem, chili, dymką i czosnkiem!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *