Rozmarynowe mini bułeczki zapiekane z serem


Możesz również polubić…

8 komentarzy

  1. Marta pisze:

    Ha ha, trudno przeoczyć ten lokowany produkt 😉 Wszystko wygląda mega apetycznie, ale obawiam się, że z moim antytalentem nie wyszłoby tak ładnie… 😉

  2. angoba pisze:

    fajowe, kiedyś na pewno zrobię !

  3. mora pisze:

    Wygląda… normalnie kapcie mi spadły.Chciałabym być ugoszczona taką przekąską 🙂

  4. ANIA pisze:

    właśnoe robię Pani bułeczki. Ciasto odstawiłam do wyrośnięcia, myśle, ze dobrze wyrobione i tak juz stoi w ciepłe ok. Godziny i urosło baaardzo niewiele. Pisała Pani, ze musimpodwoic obiétosc. Nie wiem, czy moje da radę, a jeśli, to kiedy to może nastąpić? Jak długo u Pani rośnie ciasto? Ile czasu zajmuje muodwojenie objętości. Bardzo jestem ciekawa!

  5. Anna Myrcha pisze:

    Moje ciasto nie podwoiło objętości, ale pomimo to bułeczki wyszly super. Drożdże były świeże, w kuchni ciepło. Nie wiem dlaczego.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *