Pesto z pietruszki


Możesz również polubić…

6 komentarzy

  1. paula pisze:

    mniammmmmm

  2. Kasia Ko pisze:

    pychotka 🙂

  3. ehhhh pisze:

    Czy takie pesto można zrobić i odstawić, by czekało na zimę?

    • Agata pisze:

      Zawsze robię na bieżąco. Myślę, że można zalać z wierzchu olejem i pasteryzować albo zamrozić w mniejszych pojemniczkach, ale ze stratą dla smaku i witamin. Wiadomo, że świeże najzdrowsze i najsmaczniejsze 🙂

  4. Joanna pisze:

    A ja wlasnie zrobilam, ale takie mieszane, czyli z lisci pietruszki, bazylii i….tez lodyzek pietruszki (nie lubie wyrzucac czegos co da sie przerobic na zjadliwe). Czosnku malo daje, najwyzej pol zabka, bo nie lubie i zle sie czuje po mocno czosnkowym. Nasion slonecznika nie mialam, ale orzeszki pini i pistacje dalam zamiast. Bardzo dobre, moooocno smakujace pietruszka, jutro spaghetti z tym pesto….

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *