Pęczotto z warzywami duszonymi na maśle


Możesz również polubić…

9 komentarzy

  1. Marta pisze:

    Grrr! Zapomniałam o cukinii! 🙁 Trudno, zrobię bez.

  2. JustInka pisze:

    Pęczotto lubię, bo uwielbiam kaszę pęczak. Twoje pięknie się prezentuje 🙂

  3. Wygląda bosko, kocham kolorowe dania 🙂

  4. Salvador Dali pisze:

    nie jadłam jeszcze tej kaszy, ale pięknie, kolorowo ją przedstawiłaś! Mniam, aż zachciało mi się kosztować ;D

  5. Ania pisze:

    ostatnio robiłam z grzybami leśnymi:) z warzywami też super:) ale jakoś nie lubię nazwy Pęczotto czy kaszotto, wolę po prostu pęczak, ale to kwestia indywidualna:)

    • Otto pisze:

      A czym się różni ryż od risotto? To teraz- czym będzie różnic się pęczak od pęczotto? Kwestia indywidualna ????

      • Agata pisze:

        Ryż od risotto różni się tym samym, czym kapusta różni się od bigosu czy mąka od chleba – to po prostu jeden ze sposobów przygotowania danego składnika 😉

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *