Pasta ze słonecznika i pieczarek (rozpustnie i zdrowo)


Możesz również polubić…

11 komentarzy

  1. Kasia pisze:

    przepis zapisany jako „konieczny do zrobienia” 😀

  2. mora pisze:

    Dobre dla dziadków – ziarenka, a nie trzeba gryźć 😛

  3. Mrude pisze:

    Super! Na pewno spróbuję. Koleżanka polecała jako pyszny!! 🙂

  4. Agata pisze:

    Zrobiłam przed chwilą,bo zaciekawił mnie przepis.Zrobiłam i…tyle ją widziałam.Zniknęła od razu.Jest pyszna !

  5. Mrude pisze:

    ciekawa jestem ile ma kalorii bo ostatnio liczymy z mężem 🙂

    • Agata pisze:

      Nigdy nie liczyłam kalorii, wyznając zasadę, że jedzenie ich nie ma, kiedy nikt nie widzi, że się je 😛 Myślę, że macie więcej doświadczenia i łatwiej Wam będzie policzyć niż mi 🙂

  6. Laura pisze:

    zapisuję do zrobienia – już się ślinię na jej smak 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *