Kluseczki wątrobiane do rosołu


Możesz również polubić…

6 komentarzy

  1. mora pisze:

    potwierdzam- kluseczki muszą być pikantne i uszlachetnią rosół nawet ze sklepowego kurczaka 🙂

  2. paula pisze:

    Magda Gessler bardzo nie lubi jak przerabia się jej przepisy. Właśnie skończyłam oglądać KR i niestety nie podpisała się pod rewolucja za pozmieniane przepisy. Ciekawe kiedy zapuka do Twoich drzwi i powie oddawaj książkę 😛

    • Agata pisze:

      Na szczęście jeszcze nie robi blogowych rewolucji 😉

    • lelo pisze:

      Jej przepisy ? W Czechach te kluseczki można kupić w puszce albo mrożone conajmniej od 40 lat . Tak więc Gesslerowa co najwyżej zerżnęła ten przepis i trochę pozmieniała . A jej rewolucje kończą się upadkiem w wielu miejscach.

  3. Antoni Wierzba pisze:

    Dodać cebulę? To ja wolę czosnek dodać, oraz drobno posiekaną pietruszkę i koperek oraz parę kropel maggi. Mój zmodernizowany przepis będzie się nazywał: „Kluseczki wątrobiane do rosołu M2” (M od modernizacja). :))

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *