Gulasz z sarniny z czerwonym winem i jałowcem


Możesz również polubić…

7 komentarzy

  1. mora pisze:

    no ,no ,no -ekologiczne mięsko. Już bardziej chyba nie można.

  2. Monica pisze:

    Wyszedł smaczny, dzięki za przepis, bo pierwszy raz robiłam sarninę 😉
    Pozdrawiam!

  3. ja pisze:

    moja wlasnie się dusiu po spotkaniu ze zdezrzakiem mniam mniam obadamy co wyjdzie

  4. Marek pisze:

    Już kilkakrotnie użyłem tego przepisu, gulasz „wyszedł” fenomenalnie, nie przypuszczałem że Pni Polonistka jest również tak bardzo utalentowana kulinarnie 😉 ….dziękuję serdecznie za przepis.
    Chapeau bas,
    Pozdrawiam serdecznie,
    MPW

  5. Marcin pisze:

    Hej zmodernizowałem przepis o paprykę czerwoną i żółtą w paseczki, pieczarki, ostrą paprykę, czosnek, zamiast rozmarynu dużo majeranku. Pycha ?

  6. Mephisto76 pisze:

    Dziś zrobiłem sarninę zgodnie z przepisem.Wyszło kapitalnie.Żona zachwycona !!.
    Świetny przepis…Dodałem od siebie -lubczyk.
    Gratuluje pomysłu i przepisu !!!
    Super.Pozdrawiam Serdecznie
    Mephisto76

  7. Basia pisze:

    Dziękuję za świetny przepis. Gulasz znakomity.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *