Buraczane burgery


Możesz również polubić…

15 komentarzy

  1. Kasia pisze:

    Zgadzam się z Tobą, tez staram się wprowadzać do diety więcej warzyw udających mięso dziś będę robić pasztet z fasoli. Twoje burgery mega apetyczne 😉

  2. kornik pisze:

    Uwielbiam wszelakie kotleciki warzywne, ale przyznam, że za buraczane zabieram się od dawna i zabrać nie mogę. Ślinka mi pociekła, mam nadzieję, że Twój przepis to będzie dla mnie motywacja:)
    Pozdrawiam!

  3. Uwielbiam wege burgery, Są znacznie ciekawsze niż mięsne.

  4. foodmania pisze:

    takie burgery mogłabym jeść codziennie na obiad!

  5. Ale my jesteśmy ostatnio ZDROWE 😀

  6. gin pisze:

    Ciekawa jestem, co mój domowy mięsożerca by na takie powiedział… Ja bym się zajadała, bo uwielbiam takie wariacje 🙂

  7. gabrysia pisze:

    Czy można takie kotlety zamrozic? Albo może masę do kotletów? Dużo tego wychodzi, mimo że mam podobnego Głodzillę obawiam się, ze nie przejemy 🙂

  8. Marta pisze:

    Czym można zastąpić kaszę jaglaną? Nie przepadam za nią… Może kuskus by się nadał?

  9. Wielkie dzięki za inspirację. Burgery pyszne! 🙂

  10. Krystyna pisze:

    Jadłam sa przepyszne buraczane jak również ze szpinakiem! Do tego zaserwowano kaszę zapiekana z kurkami i słonecznikiem wszystko było bardzo dobre. Polecam! !!

  11. cracovian pisze:

    Właśnie robimy z Agą, zapowiada się pyszny wieczór! 😉

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *