Tarta ziemniaczana z cebulą i pieczarkami


Możesz również polubić…

14 komentarzy

  1. Ania pisze:

    Głodzilla rządzi! :)) a potrawa bardzo apetyczna.

  2. mora pisze:

    Apetyczna potrawa i przekonująco wyglądające paluszki . Brawo!

  3. Nashelly pisze:

    Prezentuje się bosko! Ziemniaki, tarta, pieczarki, SER… Delicje!

  4. naleśniki pisze:

    Nigdy nie jadłam takiego połączenia, ale wygląda smacznie.

  5. Wygląda bardzo smacznie, jak najprawdziwsza tarta 🙂

  6. Marta pisze:

    Gratuluję, ale nie udanego dania tym razem 😛

  7. Mroofka pisze:

    Ty Zołzo !!!! Ja też zwróciłam uwagę na ” kwestie niekulinarne „. Noo wiesz co !!??? Żebym ja się dowiadywała takich rzeczy przy szukaniu pomysłu na jutrzejszy obiad !!!??? Spiorę tyłek jak tylko uda nam się spotkać w końcu ! No i żeby nie było, że tylko się odgrażam…. GRATULACJE 😀

  8. Monika pisze:

    Oglądam Pani blog już od jakiegoś czasu i najadam się samym widokiem 🙂 ale dzisiaj postanowiłam w końcu wziąć się do roboty 😀
    Wyszło pysznie… Jutro planuje zrobić coś na słodko w końcu walentynki 🙂 kruche z brzoskwiniami będzie dobre na tą okazję 😛
    pozdrawiam

  9. Old pisze:

    Dzięki za przepis, właśnie się piecze…kapitalny nick ,,wszechjedzaca,, pozdrawiam.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *