Bakłażany zapiekane w pomidorowym sosie z bazylią i mozzarellą


Możesz również polubić…

5 komentarzy

  1. Marta pisze:

    Nasuwa mi się od razu pytanie (a propos nowości w kuchni i trochę też… alkowy 😉 ): co na to dzieci? Zjadły, smakowało?

    • Agata pisze:

      Jak się dobrze bakłażan schował pod roztopionym serem, to zjadły. Jak się nie zakamuflował należycie, to już nie. Sosy pomidorowe wszelakie lubią, więc wyjadły resztki z kawałkami domowego chlebka 😉

  2. GosiaZ pisze:

    Musiałam spojrzeć u Ciebie na tą gruszkę miłości (cudowne określenie). Rzeczywiście też proste i w sumie w podobnym klimacie 😀 Ty to wiesz co dobre 😀

  3. beatkowa pisze:

    A co to jest ta passata?

    • Agata pisze:

      Przecier pomidorowy (nie mylić z koncentratem) – jest sprzedawany w butelkach najczęściej pojemności 0,7 l lub w kartonikach 0,5 l 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *