Mocno paprykowe leczo z cukinią


Możesz również polubić…

10 komentarzy

  1. Marta pisze:

    Jak by Ci to powiedzieć, żeby nie popsuć Ci humoru… W drugim zdaniu wstępu jakiś chochlik zrobił ortografa 😉

  2. mopswkuchni pisze:

    Stały punkt letniego programu gotowania 😉 Stare dobre i sprawdzone leczo. Dziękuję za dodanie do akcji psiankowatej.

  3. Hel to zdecydowanie hell, w końcu jeździ tam autobus 666 ;D
    A teraz czas się przyznać… Nigdy nie jadłam cukinii :O A Tu wygląda smakowicie, bardzo!

  4. Pawlus pisze:

    Zrobiłem wszystko jak w przepisie i muszę powiedzieć, że takie sobie. Mało smaku trochę. Mocne 5/10

  5. asia pisze:

    pyszne, już któryś raz z kolei korzystam z tego przepisu

  6. Misha pisze:

    Polecam węgierska pastę paprykowa z wedzonej papryki. Dokładnie takiej używają Węgrzy. Kraju pochodzenia tej potrawy. Można też użyć pasty paprykowej z Biedronki. Też daje rade 🙂

Skomentuj Agata Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *