Gołąbki z młodej kapusty z kaszą jęczmienną i pieczarkami


Możesz również polubić…

4 komentarze

  1. Ladylaura. pisze:

    Wspaniale wyglądają.

  2. Tomasz Kantor pisze:

    A ja jednak parzę całą kapustę
    Wkładam do wrzątku całą kapustę i po chwili idealnie odchodzą pojedyncze liście 🙂
    ściągam liść po liściu a reszta przez cały czas się parzy
    ot taki mój sposób

    • Agata pisze:

      Ja tak robię ze „starą” kapustą, bo trudniej jest porozdzielać liście, które ściśle przylegają do siebie. W młodej główka jest luźniejsza i kiedyś parę razy zdarzyło mi się rozgotować listki zanim skończyłam je zdejmować. Odcinając je przed gotowaniem oszczędzam sobie strat 😉

  3. Hania pisze:

    JA dodaje czasami oregano do gołąbków, dzięki za przepis

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *