„Zamień chemię na jedzenie” Julity Bator


Możesz również polubić…

6 komentarzy

  1. mora pisze:

    Fakt, autorka tej książki na pewno ciągle się jeszcze uczy i tym, co już się dowiedziała dzieli się z czytelnikami. To może być dobry poradnik na początek drogi ku zdrowemu odżywianiu siebie i rodziny. Pozycja zapewne wartościowa – zwłaszcza , jeżeli zaczniemy świadomie robić zakupy w sklepie spożywczym.

  2. Magda pisze:

    Dziękuję…dziękuję….dziękuję! Właśnie zamówiłam 🙂

  3. Joanna pisze:

    Z twarogu i sody robi sie ser topiony. Moze to o to chodzi?

    • Agata pisze:

      Taki ser topiony niby zgliwiały, to bym zrozumiała 🙂
      A tutaj chodzi o jakiś dziwny wynalazek, który nazywa się „żółty ser”, bo jest w takim kolorze. Tradycyjnego żółtego sera moim zdaniem nie zastąpi, bo twaróg ma kilka razy mniej wapnia niż sery podpuszczkowe.

Skomentuj Magda Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *