Wątróbka drobiowa z cebulą i papryką


Może Ci się również spodoba

4 komentarze

  1. Malwinka pisze:

    Piękne, kolorowe danie 🙂

  2. Karola pisze:

    Niestety wątróbkę mogę zjeść tylko bardzo mocno wysmażoną. W innym przypadku jej mazgajowata mazistość nie przejdzie mi przez usta. Ale taka porządnie wyzmażona, w mojej wersji z cebulką, majerankiem i jabłkiem – raz na jakiś czas może być.

    • Czubaka pisze:

      Też kiedyś jadłem wysmażoną na wiór, ale z czasem dojrzałem do mazgajowatej mazistości 🙂

  3. ja pisze:

    Zrobiłam i powiem że rewelacyjna 🙂 polecam spróbować 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.

banner