Sezamki – najprostsze i kruche


Może Ci się również spodoba

3 komentarze

  1. Basia pisze:

    Aaaaa! Przypomniałaś mi o tym! Nie jadłam sezamków z 15 lat…. kurde aż sobie to zrobię no :

  2. Anna.N pisze:

    Wlasnie skonczylam robic sezamki z pani przepisu. Bardzo fajny i rzeczywiscie prosty przepis. Trzeba tylko wiedziec jak to zrobic, dlatego wielkie dzieki takze za wszystkie wskazowki , np przypomnienie aby w trakcie mieszania nie kosztowac.

  1. 28 kwietnia 2019

    […] bo łatwo się poważnie skrzywdzić. Pisałam o tym niedawno przy okazji przepisu na sezamki. Do kompletu dorzucam jeszcze przepis na migdały i słonecznik w karmelu, które możesz wcinać […]

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

banner