Rudy 102 – dyniowy chleb na zakwasie


Może Ci się również spodoba

5 komentarzy

  1. Kasia Sz pisze:

    Super, że wróciłaś. Czekam na więcej 😀 od ponad roku nie kupujemy chleba, piekę sama. I zakwas ciągle żyje, nie ukatrupilam go 😀 dziękuję za przepisy

    • Agata pisze:

      Kasiu, postaram się być tu częściej i bardzo dziękuję za ciepłe przyjęcie :*

      • Piotr pisze:

        Agata poratowała mnie swoim zakwasem, gdy mojego zabrakło! Bardzo chylę czoła raz jeszcze i powodzenia w pisaniu, bo CI idzie, dobrze się to czyta, co piszesz. Naprawdę tu zacnie :0-)

  2. Dorota pisze:

    Agato, czy możesz mi podpowiedzieć jak dobrać proporcje do tego chleba żeby wyszedł jeden bochenek, ale pieczony w keksówce 30×11? Na moje oko 2/3 tego co jest w przepisie. Jak myślisz?

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

banner