Placki z cukinii z koperkiem i szczypiorkiem


Możesz również polubić…

8 komentarzy

  1. mora pisze:

    Głodzilla to prawie jak Otesanek jest 😛

  2. Kaśka pisze:

    niech żyją cukinie 🙂 Uwielbiam!

  3. falafelka pisze:

    wyglądają tak radośnie i wiosennie 🙂 choć na pewno też są bardzo smaczne 😉 nie chcesz zgłosić przepisu do tego konkursu co robią na fanpejdżu mojej nowej figury? sprzęt kuchenny piechotą nie chodzi, a jak już masz przepis i zdjęcia, to chwila roboty

  4. magma pisze:

    świetny pomysł:) takich jeszcze nie jadłam:d wyglądają smacznie:)

  5. Nika pisze:

    Zainspirowałaś mnie 🙂 właśnie zjedliśmy wersję z pietruszka zamiast szczypiorku 🙂 pycha!

Skomentuj falafelka Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *