Jak zrobić kopytka?


Możesz również polubić…

10 komentarzy

  1. Robert pisze:

    Klasyczny przepis na kopytka. Teraz trzeba tylko poeksperymentować z dodatkami. Dzięki

  2. zadowolona żona pisze:

    Mój mąż zrobił dzisiaj kopytka z tego przepisu…… wyśmienite

  3. Hubert pisze:

    Zrobiłem , pyyycha ,
    dzieci wraz z żoną zadowolone 😉 i najedzone
    HH

  4. Sylwia pisze:

    Dziękuję za przepis:) Polecam do tego prosty sos szpinakowy: łyżkę masła roztopic na patelni, dodać tyle ile się chce mrożonego szpinaku, gdy ten się rozmrozi dodać ulubione zioła, sól, czosnek. Mniam:)

  5. Ewa pisze:

    Prze-py-szne!!!!
    Zawsze goszczą u nas kluski śląskie, a ostatnio przypomniały mi się z dzieciństwa kopytka i to właśnie dokładnie ten smak ????

  6. Joanna Milaniuk pisze:

    Kopytka są pyszne…… mąż zadowolony i dzieci także.Proszę o następne przepisy kulinarne.

  7. Ewuś pisze:

    Do podstawowego przepisu dodałam zmielonego sera do ciasta , bo miałam mało ziemniaków. Na słodko z masełkiem , posypane cukrem pudrem z cynamonem miały jedyną wadę…szybko się skończyły ;).

  8. dorota pisze:

    wszystko pieknie ale jaki typ mąki? 450,550,800?

Skomentuj Agata Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *