Faworki (chrusty)


Może Ci się również spodoba

9 komentarzy

  1. mora pisze:

    Wyglądają bardzo smakowicie, spróbuję zrobić w tym roku.Surowce mam, powstrzymuje mnie tylko lenistwo i strach przed tym, że znowu będę chciała za dużo zeżreć.

  2. angoba pisze:

    mniam, mniam i jeszcze raz mniam <3 miałam to szczęście, że załapałam się na powyższe chrusty u samej autorki 🙂 chrupkie i przepyszne i z pewnością robi je się szybciej niż pączki

  3. goldins pisze:

    Uwielbiam faworki! 😀

  4. Mola pisze:

    ciastka dzieciństwa 🙂 pyszne ! szkoda że takie tuczące, ale rz od czasu można zaszaleć 😀

  5. daria pisze:

    Moje niestety nie są tak chrupiące nie mają bąbelkow :/

  6. Anka pisze:

    Przepis super. Ciasto idealne.

  7. Frida pisze:

    A moja Mama zawsze mówiła, że ciasto na faworki ma być twarde raczej, spirytus (względnie ocet) i śmietana się zgadzają, ale smażenie tylko we wrzącym głębokim smalcu, broń Boże nie we fryturze☺

  1. 21 marca 2017

    […] Photo: Faworki [source] […]

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

banner