Dyniowa tarta (waniliowa)


Możesz również polubić…

10 komentarzy

  1. Marta pisze:

    A czy można czymś zastąpić mleko w tej tarcie? I te jajka dodawane do masy – u nas białka jaj nie powinny się znaleźć… Smakowicie wygląda, ale jeden członek rodziny nie mógłby jej dostać w takiej postaci.

  2. GosiaZ pisze:

    Cudna jesień średniowiecza 😉 mam nadzieję, że znajde czas, żeby zrobić ten smakołyk w tym roku 🙂 Ale sie ciesze, że smakowalo 🙂 Ty wiesz jak to miło się blogerowi w takich sytuacjach robi 🙂

  3. gin pisze:

    Wygląda bosko, kolor ma niesamowicie intensywny, urzekający 🙂
    Ja jeszcze dzieci nie mam, ale widzę, jak się powywracał świat moich koleżanek. Z tym, że choć też czasem narzekają, to w gruncie rzeczy to uwielbiają i nie zamieniłyby tego na nic innego 🙂

  4. Mroofka pisze:

    Ok, jak już powszechnie wiadomo, jestem beztalencie cukiernicze i piec za skarby świata się już nie nauczę. Ale możemy się umówić, że ja się wproszę na tę tartę, Ty mi ją upieczesz a ja porwę Pannę Grymaśną i Głodzillę na jakieś dzikie harce na czas przygotowań…co Ty na to ? 😀 😀 😀

  5. Zmiksowana.pl pisze:

    O kurcze, ładnie wygląda 🙂

Skomentuj zupazgryzoni Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *