Duszona czerwona kapusta o korzennej nucie


Może Ci się również spodoba

6 komentarzy

  1. mora pisze:

    Nigdy mi jakoś duszona czerwona kapusta nie wychodziła(poddałam się po dwóch próbach 😛 ) Tym razem wypróbuję ten przepis i wynik podam.

  2. Sobiepan pisze:

    Nie miałem wina, ale za to dodałem trochę świeżo startego imbiru. Dusi się 🙂

  3. Olga pisze:

    Dzień dobry. Dziś robiłam kapustę wg. Pani przepisu i dodałam jeszcze do duszenia starte jabłko. Wyszła super. Nr 1 wsród wszystkich kapustnych dodatków do obiadu. Pozdrawiam.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.

banner