Chleb pszenny ze słonecznikiem (z garnka rzymskiego)


Może Ci się również spodoba

6 komentarzy

  1. Mroofka pisze:

    Ja Cię chyba znienawidzę 😛 Wiesz jaką mam teraz ochotę na taki chlebek ? A wiesz kiedy ewentualnie mógłby być gotowy, gdybym nawet miała w domu wszystkie składniki ??? Zdecydowanie za późno, bo zjadłabym już !!! No ! To kiedy mnie z gotowym wypiekiem odwiedzisz ? 😀

  2. mora pisze:

    nieźle się prezentuje

  3. zorra pisze:

    Wonderful crumb – love it! Dziękujemy za udział w Dniu Chleba Świata 2013.

  4. Halina pisze:

    Witam,chlebek wygląda pięknie.W ilu litrowym garnku upiec.Czy 2,5 litrowy wystarczy?
    Pozdrawiam Halina

Pozostaw odpowiedź zorra Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

banner